Politehnica Iași – Sepsi, 1-4. Pancu: ”Fricoși, triști, blazați, plafonați”

DSC_9911

Politehnica Iaşi a pierdut, scor 1-4 (0-3), astăzi, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal, împotriva formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Sepsi OSK a profitat de faptul că Poli Iaşi a fost decimată de absenţe şi s-a impus prin golurile marcate de Admir Bajrovic (24), Gabriel Vaşvari (34 – penalty), Rachid Bouhenna (39), Manuel De Iriondo (90, autogol). Golul de onoare al ieşenilor, care au avut doar trei rezerve, a fost înscris de Doru Popadiuc (54).

Poli Iaşi a pierdut al doilea meci acasă în acest sezon cu 1-4, după cel cu Gaz Metan Mediaş.

”Lucrurile pe care eu nu le suport în fotbal şi în viaţă în general, lucrurile pe care eu nu le promovez niciodată, blazare, plafonare şi frică, au ieşit în evidenţă grav de tot în prima repriză la noi. Fricoşi, trişti, blazaţi, plafonaţi, pierzând, o problemă a fotbalului românesc, duelurile unu contra unu. Nu are rost să spunem că pregătisem ceva.

Nimic nu mai este cum a fost odată. Vorbim degeaba de echipe de fotbal, de loturi, de omogenitate, de progres. Eram pe un drum extraordinar, neaşteptat pentru mine, am rămas şi eu surprins de cum se prezenta echipa. Să te prezinţi fără opt posibili titulari e greu.

Să ne lase în continuare ca şi cum am fi răciţi, cum eram răciţi înainte, ne tratam şi ne antrenam. Pentru că se pierde mult din esenţa fotbalului. Azi ştiam că plecăm cu şansa a doua, în schimb nu pot să trec peste 20-25 de minute din repriza a doua după intervenţia mea la pauză.”, a declarat Daniel Pancu, la finalul partidei .

„Nu ai cum să te aştepţi înainte de joc să câştigi într-o asemenea manieră. Dar am făcut o primă repriză aproape perfectă,  iar a doua repriză am combinat jumătate specific românesc, jumătate specific nemţesc. Aproape de ceea ce îmi doresc” a declarat Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor, după meci.