Politehnica Iași obligată să câștige cu Chiajna

politehnica iasi

Echipa pregătită de Claudiu Niculescu și-a propus să obțină o nouă victorie în meciul de sâmbătă cu Concordia Chiajna, programat în cadrul etapei a 4-a de campionat. Filozofia antrenorului este câștigarea unui număr maxim de puncte în debutul sezonului întrucât victoriile ridică moralul jucătorilor.

Ne așteaptă un meci foarte dificil, jucam împotriva unei echipe pe care o cunosc destul de bine. Au schimbat și ei mulți jucători în această vară. Sunt câțiva care au mai rămas din sezonul trecut. O echipă care i-șa propus promovarea în Liga 1 și are aceleași obiective pe care le avem și noi. Mă aștept la un meci încrâncenat la care nu trebuie să facem greșeli mai deloc pentru că au jucători periculoși care pot face diferența și trebuie să fim foarte atenți la acest aspect, a spus Claudiu Niculescu, antrenor Politehnica Iași.

După 3 zile de concerte programate pe stadionul Emil Alexandrescu, terenul de joc arată destul de bine. Ceva mai afectat este gazonul din zona peluzei oaspeților, acolo unde a fost montată scena.

Terenul arată bine, 70-80 la sută din gazon. Aici în careul de 16 metri unde a fost scena, terenul a avut de suferit. Nu este o tragedie. Am mai spus-o și înainte, nu este stadionul clubului este stadionul municipalității. Am înțeles că au fost trei zile frumoase ce a adus mult lume la stadion și este un lucru extraordinar, a mai spus Claudiu Niculescu, antrenor Politehnica Iași.

Concordia Chiajna l-a adus pe Raul Rusescu, dar momentan nu se știe dacă acesta va juca. Politehnica Iași a obținut 7 puncte în acest debut de campionat în timp ce Concordia doar 4. Doi jucători ieșeni au probleme medicale ușoare, dar îmbucurător pentru Claudiu Niculescu este ca se poate baza pe vârful de atac englez Harrison.