Politehnica Iasi, in cautarea victoriei la Dej

poli iasi - viitorul

Politehnica Iasi incearca sa obtina a doua victorie a sezonului, in deplasarea de sambata cu Unirea Dej. Iesenii resimt momentan lipsa omogenitatii insa experienta unor jucatori poate fi decisiva in aceasta partida.

Claudiu Niculescu – antrenor Politehnica Iasi:Intalnim o echipa care a pus probleme oricarui adversar in liga secunda. Au si omogenitate. Joaca in acelasi nucleu de vreo 2 ani de zile. Va fi un meci greu, terenul nu arata foarte bine dar trebuie sa mergem cu speranta si incredere ca ne vom intoarce cu o victorie de acolo care ne-ar aseza in grafic pentru ce ne-am propus”.

Revenit in tara, dupa cateva sezoane petrecute in Austria, Alin Roman crede ca echipa se poate suda in timp.

Alin Roman – mijlocas Politehnica Iasi:Pana acum nivelul a fost destul de bun. Sunt jucatori noi, multi straini care nu inteleg ce inseamna Liga a doua din Romania dar eu zic ca dupa ce avem mai multe meciuri in picioare, se vor lega prietenii si o echipa buna”.

Politehnica Iasi are 4 puncte in clasament dupa o remiza in deplasare la Otelul si o victorie pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Partida cu Unirea Dej este programata sambata de la ora 11.00.