Poli reincepe campionatul in efectiv complet

Sharing is caring!

Echipa pregatita de Mircea Rednic reia sezonul post pandemie de pe o pozitie incomoda. In ciuda dificultatilor din ultima luna, cand antrenamentele au fost atipice pentru toate formatiile, tehnicianul Iasului este multumit inaintea partidei de duminica impotriva Viitorului.

Mircea Rednic – antrenor Politehnica Iasi:

“A fost o perioada dificila din punctul de vedere al organizarii, pregatirii antrenamentelor, jocului. Nu am reusit sa faem niciun joc amical. Ne-am antrenat online, am respectat regulile si acum am vazut cateva declaratii care nu mi-au convenit. Cred ca mai mult din jumatate de echipe nu au respectat aceste reguli. Poate fi un avantaj sau dezavantaj. Eu cred ca ne-am indeplinit obiectivul fizic. Sunt bucuros ca 3 zile au intrat si jucatorii care au fost in izolare.”

Iesenii se concentreaza pe salvarea de la retrogradare iar eventual prezenta in finala Cupei Romaniei, dupa o dubla cu Sepsi Sf. Gheorghe este considerata un bonus.

“Ne dorim sa castigam acest meci pentru ca obiectivul nostru este sa ramanem in prima liga si dupa aia ne gandim si la Cupa Romaniei.”

Rednic cere prezenta suporterilor in tribune dupa masurile de relaxare din tara care au facut ca statiunile de pe litoral sa fie luate cu asalt de oameni: “Noi trebuie sa respectam dar sunt un pic surprins cand vad ce se intampla in jurul meu, cand vad ce se intampla pe la mare. Nu inteleg, ni se cere sa pastram distanta, masti si ce am vazut in weekend-ul asta chiar am ramas surprins. Atunci daca se intampla ce se intampla de ce nu lasam si suporterii sa vina la meci?”

Narcis Badic nu va mai face parte din lotul Politehnicii, jucatorul aflandu-se oricum pe final de contract cu Iasul. De asemenea, Rednic a anuntat ca se bazeaza pe Andrei Radu pana la finalul lunii. Cat de curand la Iasi va sosi un fundas central.   

shares