Poli Iași se califică dramatic în optimile Cupei României

utapoliiasi

Cu multe rezerve in teren, dupa ce Flavius Stoican a hotarat sa lase acasa 8 titulari pentru a-i odihni inaintea meciului cu Medias din campionat, Iasul a avut viata grea in saisprezecimile Cupei Romaniei la Arad. Gazdele au deschis repede scorul prin Rus, dupa o cursa de la mijlocul terenului incheiata cu un sut printre picioarele lui Cobrea. Oaspetii au egalat in minutele de prelungire ale primei reprise cand Bekui a punctat dupa o centrare a lui Zaharia. In minutul 66, Iasul inscrie din nou prin Aguinaldo dar centralul partidei dicteaza hent la atacantul Politehnicii. Dupa un singur minut Cristinel Matei marcheaza in contul gazdelor si se preconiza o surpriza in acest meci. In minutul 82, Aguinaldo se revanseaza si puncteaza in urma unei faze din care s-a evidentiat Enoh. In minutele de prelungire a meciului El Hasni de la UTA il calca pe Cioinac in careu iar Enoh a transformat penalty-ul acordat de arbitru. In minutul 113, Mihaescu greseste, Cobrea este nevoit sa faulteze in careu iar David Popa transforma din penalty. La loteria loviturilor de pedeapsa, s-a mers umar la umar, pana cand penalty-ul executat de Pop este respins de Cobrea. Iasul se califica dramatic in optimi iar Flavius Stoican trebuie sa reflecte la faptul ca rezervele Iasului inca nu se ridica la nivelul titularilor.

UTA – Poli 3-3 (3-5 d. pen.)

 UTA: Bodea – Cr. Costin, Al. Manea, El Hasni, Copaci – L. Oprea, Andr. Enescu – Petra, Cr. Matei (87 Pop), Vădrariu (14 Cublesan) – Cip. Rus (85 Popa)
Poli Iaşi: Cobrea – Adria Gallego, Mihăescu, Cioinac (cpt.), P. Pîrvulescu (65 Chelaru) – Laur. Rus, Mimoun – Al. Zaharia, Aguinaldo (103 Dwubeng), P. Petre (73 N’Dongala) – Bekui (58 Enoh)

Foto: sportarad.ro