Poli Iasi obtine o noua victorie in deplasare si urca in clasamentul Superligii

Iasul obtine a treia victorie in deplasare iar jucatorii pregatiti de Leo Grozav se simt mai bine pe terenurile adverse. Iesenii s-au impus cu 2-1 la Voluntari iar soarta tehnicianului ilfovenilor pare pecetluita dupa acest meci.

Putini spectatori s-au aventurat sa vina la acest meci dar in prima repriza, acestia au vazut 3 goluri. Oaspetii au deschis scorul in minutul 22 prin Marchioni, cu un sut din afara careului, dupa o faza prelungita de atac al iesenilor. Bucuria trupei lui Grozavu a fost de scurta durata, iar Nemec a egalat dupa o pasa a ui Boboc.

In minutul 43, tanarul Gheorghita a inscris pe coltul lung dupa un contraatac. Dupa pauza, Iasul a contat mai putin preferand sa conserve rezultatul. In minutul 64, gazdele puteau sa egaleze insa Nemec a ratat un penalty trimitand in transverala. Lovitura de pedeapsa a fost acordata dupa un fault a lui Samayoa asupra lui Dumiter.

Dupa acest succes, Iasul a parasit locurile de baraj obtinand 7 puncte in ultimele 3 meciuri. Trupa din Copou ocupa momentan locul 12 cu 10 puncte si va evolua luni, 2 octombrie, pe teren propriu cu Petrolul.

Voluntariul a ajuns la 6 meciuri fara victorie si a cazut pe locul 13 cu 10 puncte. Ilfovenii vor evolua in urmatoarea etapa la UTA.

Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Paz, Andreș,  Boboc – Cocian (46 Răduț), Sigurjonsson (73 Carnat), Raţă, Răduţ, Andrei (73 Niță) – Florea (46 Dumiter), Nemec. Antrenor: Ilie Poenaru

Poli: Lung – Martac (46 Ciobanu), Samayoa, llie, Ispas – Marchioni – Gheorghiţă (79 Ion), L. Phelipe (76-Dumitru), Bordeianu, Roman (61Jatoba) –  Harrison (61Buș). Antrenor: Leo Grozavu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *