Poli Iași, în etapa resuscitării

foto_fotbal_siluete

Poli Iasi a inceput sa respire usor dupa parteneriatul incheiat zilele trecute cu omul de afaceri Horia Sabo din Baia Mare. Conform unor surse neoficiale, investitorul baimarean urmeaza sa completeze bugetul clubului cu sume cuprinse intre 800.000 si 1,2 milioane de euro, pentru urmatoarele cinci sezoane.

Primaria a incheiat un parteneriat cu Horia Sabo, omul care s-a angajat sa completeze bugetul clubului pentru urmatorii cinci ani. Noul director sportiv de la Poli, Tibor Selymes, a declarat că va lucra împreună cu antrenorul Flavius Stoican la transferuri în această perioadă, urmând să aducă mai mulţi jucători străini din primele două ligi din Franţa şi Olanda.

Noul director sportiv de la Poli mizeaza pe echipa pe care o face cu prietenul sau, investitorul de la Iasi, Horia Sabo. Tinta e clara: Poli Iasi in Cupele Europene.

Atât preşedintele Adrian Ambrosie, cât şi noul investitor Horia Sabo au asigurat că în contract sunt stipulate clauze concrete care dau dreptul clubului să rupă asocierea unilateral în cazul în care Sabo nu îşi respectă angajamentul financiar stipulat în contract. Nu ne ramane decat sa speram ca toate promisiunile vor deveni realitate! Haide Poli, hai ca poti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *