Poli Iași a vrut să îl ia pe fostul căpitan al lui Aris Salonic. Fundașul a ajuns la o altă echipă din Liga 1

Hugo-Sousa-a-semnat-cu-Astra-Giurgiu

Politehnica Iași întâlnește mâine, de la ora 19.30, formația Astra Giurgiu, într-o nouă etapă din Liga 1 de fotbal. Antrenorul ieșenilor, Daniel Pancu, a prefațat partida într-o conferință de presă desfășurată la stadionul Emil Alexandrescu. Tehnicianul alb-albaștrilor spune că minusul echipei sale este mentalul și în ziua de astăzi diferența pe teren o poate face doar psihicul.

”Suferă la unitate (n.r. – Astra), au fost probleme la club. Locul lor sigur nu e pe ultima poziție. E o echipă care va face totul mâine pentru a obține cele 3 puncte. Noi am uitat repede primele 30 de minute cu Sepsi, minute în care nu am fost noi. Mergem să ne continuăm acest progres, pentru că eu am fost mulțumit în rest de jocul echipei în multe momente. De multe ori mi se pare că în deplasare avem o frică. Diferența se face la mental, pentru că în ziua de azi toți fotbaliștii sunt bine pregătiți, diferența o face mentalul. Aici avem un minus, la mentalitate și la personalitate.”, a spus Pancu.

În programul normal al echipei au reintrat în această săptămână și Calcan și Zajmovic. Ieșenii au ratat un transfer important în această toamnă, din cauza lipsei fondurilor. Este vorba despre fostul căpitan al echipei Aris Salonic, Hugo Sousa. Fundașul a ajuns la Astra Giurgiu, formație care i-a oferit un salariu dublu față de cât ar fi putut oferi Politehnica.