Poli Iași a pierdut la masa verde meciul cu Viitorul, deși a revenit de la 0-1

DSC_0107

Poli Iași a pierdut la masa verde, scor 0-3, partida disputată pe teren propriu în compania formației Viitorul Constanța.

Fotbaliștii celor două grupări ieșiseră la încălzire pentru partidă, dar au avut parte de o surpriză: instalația de nocturnă s-a închis brusc. Doi dintre cei patru stâlpi s-au oprit și, conform brigăzii de arbitri, era nevoie de cel puțin trei stâlpi pentru ca partida să se dispute regulamentar.

Problema a fost rezolvată parțial, iar partida a început cu trei stâlpi de nocturnă funcționabili, dar nocturna s-a stins din nou în minutul 54, imediat după un gol al ieşenilor, prin care gazdele au preluat conducerea cu 2-1. Anterior, au marcat Dobrosavlevici pentru FC Viitorul, în minutul 20, şi Zajmovic, în minutul 52, pentru Poli Iaşi.

„Nici ca jucător nu am trăit o astfel de situaţie să se oprească meciul din cauza opririi nocturnei. Ne-am fi dorit să câştigăm meciul pe teren. Ţinând cont de această stingere a nocturnei, ne vine ca o mănuţă situaţia. Am vrut amânarea meciului, din cauza probelemlor de COVID-19. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să-şi revină. De asemenea, avem şase accidentări în lotul primei echipe. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să îşi revină şi cei accidentaţi de asemenea să poată fi apţi”, a declarat Gică Popescu.