PNL sustine ca este haos in filialele iesene USR si PSD. USR ii acuza pe liberali de un tupeu iesit din comun

Intr-un comunicat de presa, PNL Iasi sustine ca bugetele de la Consiliul Judetean si a Municipiului Iasi au fost votate de liberali si cei de la PMP in timp ce „USR Iași și PSD Iași nu și-au înțeles, nici anul acesta, misiunea cu care ieșenii i-au trimis în forurile deliberative ale celor mai importante instituții administrative”.

PNL transmite ca ambele filiale ar trebui sa inceteze carotajul intern si sa-si canalizeze eforturile pentru bunastarea iesenilor.

„Din păcate, haosul din filialele PSD Iași și USR Iași arată că aceștia nu pot fi, în prezent, un partener stabil pentru guvernare locală. Atât timp cât persistă o carotare nesfârșită în interiorul filialei PSD Iași, cât timp organizații sunt dizolvate și conducerile sunt schimbate o dată la câteva luni, nu se va putea construi niciodată o punte de dialog cu aceștia. Această stare de fapt, de instabilitate și impredictibilitate creează confuzie în rândul primarilor PSD, care ne povestesc cu îngrijorare despre situația de degringoladă din PSD Iași, fracturată de tabere și conflicte interne. De partea cealaltă, în USR Iași, liderii partidului se suspendă între ei, pe rețelele de socializare. Filiala municipală și cea județeană se acuză de abuzuri, cenzură și risipă financiară. Evident că aceștia nu pot fi preocupați de problemele administrative ale Iașului, atât timp cât eforturile sunt concentrate pe scandaluri interne”, se mentioneaza in comunicat.

In replica, Filip Havarneanu, presedintele filialei municipale USR, sustine ca PNL ca dovada de un tupeu iesit din comun. „Liberalii ne ceartă pe noi că spunem lucrurilor pe nume. USR sprijină orice proiect care are ca scop dezvoltarea oraşului, dar nu putem fi prieteni cu gaşca penalilor din administraţia ieşeană”, a afirmat deputatul Filip Havârneanu.