PNL Iasi strange semnaturi pentru candidatura lui Iohannis

iohannis

PNL Iasi a inceput deja campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, a anuntat deputatul liberal Marius Bodea.

Marius Bodea, deputat PNL Iasi: „La nivelul municipiului Iasi am inceput campania de strangere de semnaturi pentru candidatura domnului Klaus Iohannis. Dupa cum bine stiti, legea prevede ca, cei care doresc sa candideze sa stranga un numar minim de semnaturi, acestea trebuie verificate, depuse si in felul acesta validate candidatura”.

Marius Bodea a precizat ca in urma discutiilor cu cetatenii, acestia isi doresc sa pastreze cursul pro-european, transatlantic si democratic al Romaniei.

„O prima impresie este ca lumea isi doreste continuitate, majoritatea celor cu care am vorbit au semnat si sustin in continuare o candidatura a presedintelui Klaus Iohannis si cred ca acest lucru este extrem de sanatos pentru Romania, pentru ca actualul presedinte a demonstrat in acesti 5 ani de mandat ca poate sa faca imaginea Romaniei sa arate foarte bine in afara, avand numeroase relatii diplomatice foarte bune, foarte fructoase si este un presedinte de tara foarte bine primit in toata lumea”, a completat Bodea.

Klaus Iohannis si-a facut joi lansarea in cursa pentru castigarea unui nou mandat de presedinte al Romaniei in cadrul Consiliului National al PNL, unde le-a propus liberalilor ca parteneriatul presedinte – liberali sa transforme Romania intr-un stat functional.