PNL Iasi: „Maricel Popa minte consilierii județeni!”

pnl iasi

În ședința de Consiliu Județean de astăzi, 19.12.2018, președintele Maricel POPA a mințit consilierii județeni, inclusiv pe cei din coaliția PSD-ALDE, în încercarea de a justifica refuzul de a pune pe ordinea de zi aprobarea plății cotizației pe care județul Iași o datorează pe anul 2018 în calitate de membru fondator al Asociației Euroregiunea Siret-Prut-Nistru (AESPN).

Răspunzând unei interpelări a grupului de consilieri PNL care i-a reamintit că a promis introducerea pe ordinea de zi daca AESPN transmite “ce contracte au fost de consultanță și contractele de publicitate și restul….” (citat din Maricel Popa în ședința de CJ Iași din 21.11.2018, conform procesului verbal pag.17), Maricel POPA a afirmat astăzi că a primit documentele cu mai putin de 5 zile înainte de ședința de astăzi și nu a fost timp pentru emiterea avizelor de către Direcțiile CJ-ului.

Îi reamintim dlui. Maricel Popa că proiectul are deja punctul de vedere al Direcțiilor CJ și avizul comisiilor înca de la sedința din 25.04.2018.

În plus, răspunzând la o cerere de informații adresată, AESPN a transmis adresele 35548 / 28.11.2018 și 34940 / 23.11.2018 prin care s-au transmis informațiile solicitate. Deci o lună, nu 5 zile.

Nu facem decât să constatăm abuzul și iresponsbilitatea presedintelui Maricel Popa care, pentru a-și alimenta orgoliul rănit prin pierderea presedinției AESPN, face de rușine întregul județ în fața partenerilor săi din România și Republica Moldova.