PNL Iasi incepe oficial campania si respinge orice forma de alianta politica cu PSD Iasi

Biroul Politic Judetean al PNL Iasi a anuntat ca incepe oficial campania pentru Consiliul Judetean si Primaria Iasi stabilindu-si ca obiectiv castigarea a 60 primarii din judet.

PNL Iași începe oficial campania pentru a câștiga din nou Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași prin forțe proprii iar ținta noastră este să ajungem la 60 de primării liberale în 2024. Dăm startul oficial la campania pentru obținerea unui rezultat istoric – opt ani de guvernare liberală pentru Iași: 2020 – 2028. De asemenea, ne propunem să fim printre primele cinci organizații din țară ca scor politic la alegerile de anul viitor și vom reuși să atingem acest scop prin forța, unitatea și solidaritatea de care filiala noastră a dat deja dovadă. Astăzi, suntem singurul partid politic la Iași care poate asigura ducerea la îndeplinire a proiectelor și programului de țară liberal. Partidul Național Liberal va continua să lupte pentru marile proiecte ale Iașului dar totodată împotriva celor care promovează extremismul, stagnarea și curentul antieuropean. Prin noi înşine, vom continua să construim un Iași european și puternic în România și în Europa„, a declarat Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.

BPJ al PNL Iași respinge orice formă de alianță politică cu PSD Iași, „partidul care ani la rând a ținut județul nostru în subdezvoltare”, au anuntat liberalii. 

“Suntem hotărâți să continuăm procesul de transformare a Iașului într-un centru al inovației, al culturii și al progresului, iar întâlnirile cu biroul politic al PNL consolidează acest angajament al nostru. Ne dorim să contribuim la consolidarea moștenirii bogate a Iașului și să promovăm o viziune liberală asupra dezvoltării județului nostru. Prin inițiative bazate pe principii de transparență, responsabilitate și inovație, ne angajăm să aducem progresul în toate domeniile: economie, educație, infrastructură, și să creăm oportunități pentru toți locuitorii Iașului. Iașului i-a lipsit, de-a lungul timpului, o echipă unită, care să îi reprezinte interesele și să lupte pentru binele comun, iar noi ne-am asumat acest rol și avem un parteneriat pentru Iași. Vom lucra în continuare împreună pentru ca proiectele județului să fie duse la îndeplinire.”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *