PNL Iași | “Aducem gazul românesc în casele ieșenilor”

Sharing is caring!

Astazi, președintele PNL Iași, deputatul Costel Alexe, alături de Dan Niță, Secretar General PNL Iași, Stelian Turcu, președintele Ligii Aleșilor Locali PNL Iași și Benoni Moruzi, Președintele Filialei Iași a Asociației Comunelor din România, au dat oficial startul campaniei ”Aducem gazul românesc în casele ieșenilor”, un demers prin care Partidul Național Liberal își propune ca principalii beneficiari ai exploatării gazelor naturale din Marea Neagră să fie românii.

România cumpără cea mai scumpă energie din zonă, criza cărbunelui de la Complexul Energetic Oltenia nu stârnește interesul guvernaților, iar Termocentrala de la Rovinari deja și-a oprit un grup de lucru în lipsa stocurilor de cărbune, in acest context s-a lansat astazi campania : “Aducem gazul romanesc in casele iesenilor.”

Dan Nita, primarul de la Miroslava, a punctat faptul ca in comuna pe care o gospodareste este gaz dar racordarea este foarte scumpa.

La evenimentul de astazi a participat si primarul comunei Letcani, Stelian Turcu. Acesta sustine ca racordarea la gaze naturale creste considerabil calitatea vietii din mediul rural.

Primarul de la Aroneanu, Benone Moruzi sustine ca statul ii forteaza pe cetatenii din rural sa fie dependent de lemnul de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

shares