PNL Diaspora cere demisia lui Bogdan Aurescu dupa atacul asupra lui Rares Bogdan

Bogdan-Aurescu-1

PNL Diaspora a reactionat dupa ce ministrul de Externe, Bogdan Aurescu a rectionat dur in urma unor declaratii ale lui Rares Bogdan intr-o emisiune televizata.

„Organizația PNL Diaspora a luat act de reacția excesiva si nepotrivita pe care ministrul de externe Bogdan Aurescu a avut-o la adresa primvicepresedintelui PNL, Rareș Bogdan. În primul rand ne declaram șocați de faptul ca un ministru susținut de PNL poate ataca atât de puternic unul dintre liderii naționali ai partidului care îl susține. Trebuie înțeles clar faptul ca funcția de ministru este politica și ca este total nepotrivit ca un ministru susținut politic sa își atace chiar liderii partidului câte îl susține. În al doilea rând este un atac murdar, care se folosește de cele mai josnice acuzații posibile, identificându-l pe Rareș Bogdan cu imunda propaganda de tip Sputnik. Scandalos este sa pui etichete de tip Sputnik oricărui parlamentar/ europarlamentar care nu face decât să iși reprezinte alegătorii. Pentru oricine trăiește în România este o calomnie evidenta sa spui ca dl Bogdan are manifestări comune cu mașina de propaganda rusească”, a anuntat PNL Diaspora.

Liberalii cer retragerea sprijinului fata de Bogdan Aurescu.

„Consideram ca atacul lui Bogdan Aurescu la adresa dlui Rareș Bogdan este o palma pe obrazul PNL și aceasta jignire trebuie retrasa imediat sau sancționată exemplar . Retragerea sprijinului politic al PNL pentru Bogdan Aurescu ar fi concluzia fireasca pentru atacul deplasat al acestuia asupra unui lider important al partidului”, au completat liberalii.