PMP si-a prezentat echipa pentru judet si municipiu la alegerile locale

118826203_2691652714447992_8002292817032931020_n

Lansare de candidati la PMP. Astazi au fost prezentati candidatii propusi pentru primarie si Consiliul Judetean Iasi si proiectele care urmeaza sa fie implementate imediat dupa alegeri. Evenimentul i-a avut ca protagonisti pe Dorina Isopescu, Petru Movila si Eugen Tomac, in sala fiind prezenti candidatii propusi pentru primariile din judetul Iasi, dar si consilierii.

In cursa pentru scaunul de la Palatul Roznovanu candideaza  din partea PMP, Dorina Isopescu , care a venit in fata colegilor de partid cu proiectele pe care le marcheaza odata cu candidatura sa.  Proiectele vizeaza educatia, medicina, infrastructura sau mediu, toate regasindu-se in portofoliul acesteia.

Dorina Iosobescu – decan facultatea de Constructii si Instalatii, TU Iasi

Proiectul pentru Iasi, cuprinde nu mai putin de noua directii de actiune. Daca incep cu educatia, aceatsa este o prioritate pentru mine, stim cu totii nevoile si necesitatile in care se zbat iesenii. 

Pentru sefia Consiliului Judetean Iasi va candida deputatul Petru Movila care vine la randul sau cu proiecte inovatoare. Petru Movila a fost cel care a pus, alaturi de Raed Arafat, bazele SMURD Iasi si tot el a facut legea Autostrazii A8.

Petru Movila – deputat

Vorbim despre aeroport, care este la CJ dar deserveste in egala masura municipiul Iasi. Vorbim despre soselele de centura, care sunt realizate in parteneriat, in dialog. Vorbim despre Sitalul Regional de urgent care trebuie sa fie realizat in parteneriat, in principal intre Primaria si CJ Iasi. Vorbim despre apa Vital ca in Municipiul  Iasi sa nu avem nicio strada care sa nu aiba apa si canalizare.

Eugen Tomac a prezentat principalele proiecte politice ale PMP . Presedintele formatiunii politice a vorbit despre proiectele propuse la nivel national, dar si local. Conform acestuia, PMP a fost singurul partid care a dorit sa treaca la alegerile locale din doua tururi.

Eugen Tomac- europarlamentar

am fost unul dintre cei care a sustinut in mod neconditionat sa avem alegeri in aceasta perioada, dintr-un simplu motiv: in mod clar ramane combaterea pandemiei, dar indifferent de provocari, drepturile fundamentale si democratia nu pot fi puse in paranteze, chiar si in asemenea situatie. 

Primariile din comunele iesene au si ele cate un candidat din partea Partidului Miscarea Populara.

Peste 80 de persoane vor intra in cursa pentru primariile din judetul Iasi.

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie.