PMP Iasi: „Pentru PSD nimic nu contează mai mult decât propriile interese!”

consiliul local

PMP atrage din nou atenţia asupra faptului că pentru PSD nimic nu contează mai mult decât propriile interese. În cursul zilei de astăzi, în cadrul şedinţei de Consiliu Local Iaşi, consilierii locali PSD au propus schimbarea din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași pe dna Violeta Găburici, consilier local PMP, fără a respecta nicio procedură şi niciun regulament, ci doar pentru simplul fapt că deţin majoritatea.

Deşi conform regulamentelor o astfel de modificare în structura de conducere a Spitalului Sf. Spiridon trebuie mai întâi discutată în Comisia de Sănătate, PSD a ţinut să demonstreze că pentru a-şi nominaliza un coleg de partid într-o funcţie de conducere, legislaţia şi procedurile în vigoare nu valorează nimic şi că întotdeauna partidul este mai presus de lege.

„Nu am fost prezentă astăzi la şedinţa de CL însă am fost anunţată că, fără a fi dezbătut înainte subiectulîn Comisia de Sănătate, aşa cum este normal şi legal, PSD a propus schimbarea mea din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Solicit, să spună în mod public care sunt motivele care au stat la baza solicitării acestora. Nu numai că vreau să atrag atenţia asupra modului în care PSD a decis să pună în practică această propunere ci şi asupra faptului că activitatea mea în cadrul CA a fost una ireproşabilă. Acest lucru se poate demonstra foarte uşor prin faptul că am participat la toate şedinţe dar mai ales prin amendamentele pe care le-am depus pentru modernizarea şi renovarea unităţii medicale”, a explicat consilierul local Violeta Găburici.

Readucem aminte faptul că, în decursul anului 2018, consilierul local a depus la bugetul Municipiului Iaşi trei amendamente prin care a solicitat dotarea Clinicii de Cardiologie cu un angiograf, alocarea de fonduri pentru renovarea unui corp de clădire, monument istoric, precum şi pentru schimbarea liftului.