PMP Iași: Autostrada Unirii, unitate și susținere politică

foto_Petru_Movila

Necesități pentru ieșeni

Astazi deputatul Petru Movila a declarat intr-o conferinta de presa ca Autostrada A8 Ungheni-Iasi-Targu Mures are nevoie de sustinere atat din partea societatii civile cat si din partea oamenilor politici. Zilele acestea, parlamentarul s-a intalnit cu ministrul de finante Eugen Teodorovici caruia i-a solicitat ca in constructia bugetului pe 2019 sa fie incluse fonduri pentru studiul de fezabilitate si proiectul tehnic pentru Autostrada Unirii. Parlamentarul spera ca legea Autostrazii A8 sa fie promulgata la intai decembrie, de Ziua Nationala.

Parlamentarul iesean a facut aceeasi solicitare si la Ministerul Transporturilor. Acesta s-a intalnit si cu alti lideri PSD carora le-a cerut sa inteleaga ca autostrada A8 este un proiect de tara important. Movila spera ca pana la sfarsitul acestui an sa se intalneasca si cu comisarul european Corina Cretu.

Movila a tinut sa faca apel la unitate mai ales acum cand exista reperul legislativ.

Petru Movila a dat astazi asigurari ca va lupta pentru autostrada in fiecare zi spera ca legea sa fie promulgata la 1 decembrie, de Ziua Nationala.