PMP a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare

122006016_2732575913689005_7982282208531275745_o

Filiala ieseana a Partidul Miscarea Populara a depus astazi listele pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie. In fruntea listei pentru  Camera deputatilor se afla Petru Movila iar pentru Senatul Romaniei este deschisa de Dorina Isopescu, decanul Facultatii de Constructii si Instalatii de la Universitatea Tehnica.

Partidul Miscarea Populara intra oficial in cursa pentru alegerile parlamentare din decembrie.  Liderii filialei au mers la Biroul Electoral Judetean pentru a depune lista cu candidaturi. Petru Movila deschide lista pentru Camera Deputatilor si vine cu o serie de proiecte si solutii pentru o dezvoltare durabila. Pe langa proiectul autostrazii Iasi- Tg. Mures, urmeaza alte proiecte cu o importanta cel putin la fel de mare, sustine actualul parlamentar.

Petru Movila- deputat PMP

Este o lista numai din ieseni. Oamenii sunt responsabili, traiesc in comunitati de ieseni, au vecini ieseni. Asta va face ca responsabilitatea lor sa fie cat se poate de mare. 

Partidul Miscarea Populara si noi echipa de candidate de la Iasi avem teme importante. Cel mai important este sa punem in aplicare referendumul privind reducerea numarului de parlamentari la 300.

Conform celor de la PMP proiectele lor vizeaza bunastarea populatiei.Iar daca, Petru Movila aduce in vedere problemele de natura administrativa, Dorina Isopescu pune accent pe baza acestor probleme, si anume educatia.

Odata trecut pe lista pentru un loc de parlamentar in Senatul Romaniei, Decanul facultatii de Constructii si Instalatii vine cu solutii noi pe care doreste sa le implementeze.

prof.dr.ing. Dorina Isopescu- decan Facultatea de Constructii si Instalatii , UTI

Ca specialist, venind din mediul academic imi doresc fosrte mult sa reface sistemul in asa fel incat sa primeasca cunostintele necesare pentru a si pune in valoare cunostintele imediat dupa terminarea facultatii. Ca specialist in constructii cred ca predictibilitatea pe aceasta zona este necesara. Legislatia si reglementarile actuale sunt conflictuale in momentul de fata, speram ca in parlament aceste lucruri sa le rezolvam.