Plita electrică, cea mai bună alegere pentru pasionații de gătit (P)

plitaelectrica

Dacă gătitul te pasionează, cu siguranță îți dorești să ai la dispoziție doar electrocasnice cu ajutorul cărora să poți obține preparate perfect gătite cu cât mai puțin efort.

Ei bine, în bucătărie nu numai talentul și pasiunea contează, ci la fel de important este să ai la dispoziție o plită cât mai bună, un cuptor performant dar și alte electrocasnice care să îți ușureze munca și care să favorizeze obținerea unor preparate delicioase.

Prin urmare, atunci când iubești să gătești diferite feluri de mâncare, cu siguranță vei investi în achiziționarea unei plite care să devină rapid un partener de încredere indiferent de rețeta pe care o pui în practică.

plita electrica Hansa se poate dovedi a fi cea mai bună alegere în acest sens, iar dacă și tu ți-ai propus achiziționarea unei plite însă nu știi ce model să alegi, atunci ar trebui să ai în vedere un astfel de tip de plită.

De ce să alegi o plită electrică? Ei bine, împreună cu echipa de la Demax am pregătit o listă cu avantaje care sigur te vor convinge să-ți cumperi și tu o plită electrică Miele. Iată care sunt avantajele:

1 Control absolut asupra mâncărurilor pregătite

Un bucătar desăvârșit își dorește să aibă mereu control absolut asupra preparatelor pe care le pregătește, iar controlul asupra rezultatului final depinde în mod direct de plita folosită pentru gătit. Ei bine, trebuie să poți controla în cele mai mici detalii temperatura folosită în timpul gătitului, iar o plită electrică îți oferă această posibilitate.

Spre deosebire de plitele care folosesc gazul ca sursă de alimentare, plitele electrice Beko dispun de un control excelent al temperaturii, ceea ce reprezintă de departe visul fiecărui bucătar.

2 Temperatură constantă în timpul gătitului

Nu este suficient să setezi o anumită temperatură pentru gătit, atât timp cât aceasta nu este una constantă. Prin urmare, acesta reprezintă un alt detaliu ce ar trebui să te preocupe atunci când îți cumperi o plită nouă.

Ei bine, un alt avantaj al plitelor electrice este reprezentat întocmai de constanța temperaturii, ceea ce îți permite să obții mâncăruri perfect gătite.

3 Funcții și tehnologii utile

Flacăra nu poate fi înlocuită cu nimic în lume, iar mâncarea gătită la foc are un gust unic. Cu toate acestea, plitele electrice se apropie cu pași repezi de perfecțiune, iar asta datorită numărului mare de funcții și tehnologii ce se dovedesc a fi de mare ajutor în timpul gătitului.

Desigur, poate că nu vei putea obține același gust unic oferit de flăcările focului, însă nu vei fi foarte departe de rezultatul ideal. Iar asta deoarece vei avea la dispoziție o temperatură constantă, un timer care va opri plita exact la timp dar și alte funcții sau tehnologii menite să te ajute cât mai mult în timpul gătitului.

Avantajele tehnologiei te vor convinge cu siguranță că plita electrică reprezintă cea mai bună alegere pe care o puteai face. Toate aceste funcții și tehnologii nu vor fi regăsite și în cazul plitelor clasice pe gaz.

4 Design

Sigur îți dorești ca măcar uneori să surprinzi roadele muncii tale din timpul gătitului în fotografii și videoclipuri pe care să le împărtășești cu prietenii folosind rețelele de socializare. Ei bine, în spatele unui preparat delicios și atrăgător trebuie să se regăsească un fundal pe măsura, iar cel mai adesea plita reprezintă acest fundal. 

Astfel, designul plitei folosite pentru gătit contează la fel de mult precum performanțele sale, așa că ai încă  un motiv pentru a opta pentru achiziționarea unei plite electrice Hansa, acestea prezentându-se excelent și din punct de vedere al designului.

Acestea sunt așadar câteva dintre avantajele ce ar trebui să te convingă și pe tine să optezi pentru achiziționarea unei plite electrice. Poți găsi pe Demax o mulțime de modele de top!