Pleiada Wall of Fame – o inițiativă unică în România (P)

pleiada wall of fame 1

Pleiada Boutique Hotel îi dedică prima stea Maestrului Florin Piersic

La un deceniu de respect și iubire pentru filmul românesc, festivalul SFR organizează o serie de cine – evenimente semnificative la Iași. În deschiderea festivalului din 12 iunie, Pleiada Boutique Hotel a fost gazda conferinței de lansare a SFR 10, încheiată cu inaugurarea Pleiada Wall of Fame, cu prima stea dedicată Maestrului Florin Piersic. Celelalte patru stele vor fi dedicate altor personalități marcante din societatea românească.

Pleiada Boutique Hotel este partener principal în cadrul Festivalului SFR, ajuns la cea de-a 10-a ediție și a devenit hotelul oficial al invitaților.

“Ne place să fim în inima evenimentelor ce duc imaginea Iașului acolo unde trebuie – sus. Spre stele tindem și noi, iar stelele pe care el avem deja, le dedicăm celor mai importante personalități ale României. Ne dorim ca Iașul să își mențină statutul de capitală culturală și să contribuim cu toții la asta. Iașul are un potențial creativ și cultural imens, iar noi intrăm în acest potențial cu dreptul”, subliniază Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel.

Pleiada Boutique Hotel este hotelul oficial al actorilor, regizorilor și invitaților speciali SFR 10. Festivalul se desfășoară în perioada 12-16 iunie 2019.