Pleiada Boutique Hotel, trendsetter în zona promovării Iașului

La „casa” oamenilor talentati, Pleiada Boutique Hotel, s-a lansat, astazi, oficial, proiectul filmarilor pentru ,,Tinerețe, dulce bătrânețe”, productie care va pune in lumina perspectiva unei conexiuni luminoase intre tinerete si seniorat. La evenimentul de astazi au participat actrita Rodica Popescu-Bitănescu, actorul Eduard Adam, regizorul Diana Ștefănescu si producatorul Ovidiu Chițovanu.

„Multumesc tuturor celor care s-au apropiat sa ne ajute cu acest proiect special. A scris aceasta tanara si talentata regizoare, Diana Stefanescu, un scenariu special. Sunt onorata ca s-a gandit la mine cand l-a scris. M-a ales pentru acest proiect care este foarte sensibil. Eu, la 30 de ani, ma gandeam c-o sa imbatranesc vreodata? Am zis c-o sa fiu tanara si puternica toata viata!” a declarat actrita Rodica Popescu-Bitanescu.

„Am fost atras de scenariu, din prima. Pur si simplu, l-am citit si m-a emotionat si am zic ca este pentru mine. N-am stat sa analizez cu mintea rationala, m-a atins profund si sper sa atinga pe toata lumea care o sa vada filmul. Este un subiect sensibil, este adevarat. Acest rol este cel mai fain scenariu de scurt metraj in care joc. Nu am mai jucat in astfel de filme. „, a completat actorul Eduard Adam.

„Tinerețe, dulce batrânețe” este despre acei oameni care vin în viața noastră și ne ofera mult, într-un timp scurt! Depinde numai de noi să fim treji și conectați în a înțelege. Platourile de filmare sunt în totalitate în Iași iar filmarile se realizează chiar in aceasta perioada. Pleiada Boutique Hotel s-a alaturat cu bratele deschise proiectului.

„Pleiada Boutique Hotel, locul unde ne place sa credem ca am reusit sa creem o casa pentru oamenii talentati, pentru oamenii care au vise si visuri pe care le transforma in realitate cu ajutorul nostru. Am spus un „Da” mare si raspicat in momentul in care producatorul proiectului a venit spre noi. Am fost foarte onorati si suntem privilegiati sa avem intreaga echipa a proiectului aici, la noi, si speram sa aiba o experienta stelara. „, a declarat Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel.

Producatorul Ovidiu Chițovanu se considera „…un om bogat. Am cunoscut si am descoperit o echipa extraordinara. Am intrat in acest proiect alaturi de alti doi producatori din Iasi, Stefan Andrei si Tudor Magureanu, care au venit si au zis: hai sa facem o echipa traznet ca sa dam valoare Iasului, alaturi de acest proiect. Am zis „Da” neconditionat”.

Echipa de distribuție a filmului este formată din Rodica Popescu-Bitănescu, Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Eduard Adam, care lucrează de doi ani pentru a da REC acestui proiect.

Pleiada Boutique Hotel devine, inca o data,  un trendsetter în zona promovării Iașului.  „Lumea ospitalității de cinci stele trebuie să fie deschisă spre cultură, unde investiția este pe termen lung și sigură”, precizează Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel.

Pleiada Boutique Hotel este singurul hotel de cinci stele din regiunea Moldovei, cu o locație filmică, personalizată prin conceptul “inspired by nature” și este partener de ospitalitate în cadrul proiectului cinematografic “Tinerețe dulce bătrânețe”.