Pleiada Boutique Hotel din Iași a salutat Clujul la închiderea stagiunii operei din inima Transilvaniei (P)

pleiada

Cupele de șampanie oferite de singurul hotel de cinci stele simbolizează dorința de a apropia Modova de Transilvania prin rafinament

Pleiada Boutique Hotel din Iași salută Clujul, la finalul stagiunii Operei Naționale din Cluj-Napoca. Miercuri, 26 iunie, în cadrul serii dedicate închiderii stagiunii, Pleiada Boutique Hotel a invitat spectatorii la o pauză de cinci stele. Aceasta a adus ceva din farmecul vienez, fiind acompaniată de cupe de șampanie, care simbolizează dorința singurului hotel de cinci stele din regiunea Moldovei de a se apropia de Transilvania și de reperele culturale de aici.

La Iași, Pleiada Boutique Hotel este principalul sponsor al Operei Naționale Române, iar acest pas făcut spre Cluj întregește proiectul hotelului de a se transforma într-un trendsetter cultural, care aduce împreună arta ospitalității de cinci stele și promovarea culturii.

“Ne-am propus să facem gesturi naturale, să creăm punți culturale între Iași și Cluj, pentru că avem mereu comparații între cei doi poli ai României. Noi trecem peste comparații și facem dialog prin cultură. Mai mult decât atât, Opera clujeană colaborează cu Opera ieșeană, așa că nouă ne stă bine să reprezentăm această legătură prin arta ospitalității”, spune Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel.

Pleiada Boutique Hotel reprezintă un concept hotelier de lux și este unicul de acest fel din regiunea Moldovei. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită și retrasă a Iașului, dar de unde centrul orașului este ușor accesibil, la doar șapte minute de mers cu mașina. “Inspired by nature” este ideea care a stat la baza construirii aripei de cinci stele a hotelului. Oaspeții pot rezerva camere și apartamente exclusive, ce redau atmosfera confortabilă, intimă și potrivită vizitelor de tip business, leisure sau family trip.

Recent, în cadrul hotelului, a fost inaugurat “Pleiada Wall of Fame”, cu prima stea dedicată actorului Florin Piersic. De asemenea, hotelul investește în promovarea Iașului ca destinație demnă de vizitat, prin campanii, reviste proprii și servicii unice de Concierge.