Pleiada aduce pentru prima dată la Iași o expoziție a maestrului Horațiu Mălăele

horatiu malaele

“Autoportret” va fi expusă pe toată perioada lunii aprilie la Pleiada Boutique Hotel

Pleiada Boutique Hotel anunță o nouă expoziție: Autoportret, de Horațiu Mălăele.  Evenimentul face parte din programul lunii aprilie al hotelului și este cap de afiș, întrucât este și prima expoziție a maestrului la Iași. Lucrările vor fi expuse în incinta recepției elegante a singurului hotel de cinci stele din regiune și vor putea fi admirate pe tot parcursul lunii Aprilie.

“Am primit această onorantă invitație din partea Pleiada Boutique Hotel. Spațiul este potrivit, de vreme ce văd că multă lume expune pe simezele acestui hotel. Este o expoziție de portrete, smulse dintr-o galerie pe care o am în București, unde expun grafică, grafică satirică, caricatură, uleiuri, acuarelă.”(Horațiu Mălăele)

“Când ne-am gândit la următoarea expoziție pentru Pleiada, după cea a domnului Constantin Tofan, din luna martie, ne-am dus cu gândul prima dată la Horațiu Mălăele și la faptul că este ceva nou și pentru Iași. Maestrul a fost și vine la Iași, dar cu teatrul, niciodată, până acum, cu lucrările de grafică. Echipa Pleiada a pregătit totul pentru a crea o adevărată atmosferă în jurul expoziției, un fel de autoportret în care ne putem regăsi fiecare.” (Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel)

Expoziția conține șapte lucrări de grafică liniară și un autoportret în acuarelă.

Autoportert este a 30-a expoziție personală semnată de Horațiu Mălăele. Artistul menționează că este destul de reconfortant să se întâmple acest lucru la Iași, oraș pe care îl consideră un centrul cultural emoționant.

Pleiada Boutique Hotel promovează arta, susține evenimentele culturale și inițiativele care cresc imaginea Iașului la nivel național și internațional.