Platformă on-line pentru vizita Papei Francisc

Sharing is caring!

Comitetul de organizare a vizitei papei Francisc la Iaşi a lansat si o platformă de înscriere on-line la acest eveniment istoric. Pana acum, in parohiile catolice din zona Moldovei s-au inscris aproximativ 50.000 de persoane . Clericii şi autorităţile locale ieşene se aşteaptă ca peste 150.000 de credincioşi să vină la Iaşi pentru a se întâlni cu sanctitatea sa.

In paralel cu inscrierile din parohii , organizatorii au pus la dispozitia doritorilor si o platforma on-line, pe site-ul Episcopiei Romano Catolice din Iasi, www.ercis.ro/papalaiasi, platforma fiind accesibilă şi din coloana din stânga a primei pagini www.ercis.ro.

Listele de înscriere din parohii se vor închide la 1 mai, iar înscrierile on-line vor continua până la 31 mai, ziua premergătoare întâlnirii cu papa Francisc la Iaşi.

La Iaşi, Sfântul Părinte va sosi la 1 iunie, după ora 17.00, pentru a vizita catedrala romano-catolică “Sfânta Fecioară Maria, Regină” şi pentru a participa la “Întâlnirea mariană cu tinerii şi familiile”, în faţa Palatului Culturii.

Suveranul pontif va ajunge la Iaşi pe 1 iunie, în cadrul unei vizite oficiale pe care o va realiza în ţara noastră.

shares