Plata parcărilor din Iași, o adevărată aventură

Primaria Iasi a facut investitii importante in parcometrele din oras insa exista anumite disfunctionalitati. Spre exemplu, astazi cei care au vrut sa isi lase masina in parcarea de la Manastirea Golia nu au putut sa plateasca in niciun fel: in toneta nu era niciun angajat iar serviciul prin SMS sau cod QR nu a functionat. Oamenii au fost nevoiti sa isi lase masinile parcare cu riscul de a primi o amenda.

In Iasi exista peste 2500 de locuri de parcare in 22 de locatii. De curand, Primaria a anuntat ca a achizitionat parcometre la care se poate plati doar cu cardul sau cu monede, iar fiecare dispozitiv are o valoare de 7000 de euro. Insa oamenii sunt confuzi. Astazi, cei care au vrut sa isi lase masina parcata la Golia nu au putut plati in niciun fel.

Incercam prin SMS sa vedem daca merge. Sa trimit SMS. Introdu numar de telefon …

Am trimis. Acest lucru poate genera costuri in contul dumneavoastra mobil. Trimite. Si mai departe? S-a trimis. Si? Eroare la procesare. a spus un iesean

Si alti soferi au incercat sa plateasca insa fara prea mult succes.

Asta nu merge, SMS-ul nu merge. Aici nu este nimeni. ne-a spus un alt iesean

Foarte important de precizat este faptul ca plata la noile parcometre se va putea face cu bani ficsi pentru ca aparatul nu da rest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *