Plasticianul vedetelor a vrut sa fuga din tara dupa ce a fost condamnat la inchisoare

calin dobos

Azi noapte, in jurul orei 2.30, medicul Calin Dobos a incercat sa iasa din tara, la vama Nadlac. Poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea incepand de ieri, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Plasticianul vedetelor asa cum este cunoscut Calin Dobos a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Galaţi, la trei ani de închisoare cu executare şi interdicţa de a exercita profesia pentru o perioadă de patru ani, într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma decesului unei femei de 37 de ani din Galaţi.

In prima instanta, Judecatoria Galati l-a achitat pe Dobos in acest dosar, desi procurorii l-au acuzat de moartea femeii care venise pentru o operaţie la clinica sa privată din Galaţi, pacientei fiindu-i perforat intestinul în timpul unei intervenţii de liposucţie care a avut loc în 2013.

Călin Doboş a susţinut ca femeia i-ar fi ascuns problemele sale medicale, respectiv că ar fi suferit de TBC şi ar fi avut o tumoră de perete abdominal.

Medicul Călin Doboş a ajuns cunoscut în România pentru că a efectuat modelări de sâni, rinoplastii, lipoaspiraţii, liftingurile faciale, injecţii cu Botox sau acid hialuronic. Printre clinica sa au trecut Dana Savuica sau Viorel Lis.