Pipote și ficăței retrase din supermarketuri, din cauza contaminării cu Salmonella

pipote

Conform comunicatelor postate de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Profi şi Penny au iniţiat retragerea de la comercializare a unor cantităţi de pipote şi ficăţei de pui din cauza contaminării cu Salmonella enteritidis.

Din reţeaua Profi s-a iniţiat retragerea produsului ,,Pipote de pui. Produs congelat. 500g.”, origine Polonia, Lot: 301021, data de producţie: 14.09.2021, iar data de expirare: 14.09.2022.

De asemenea, din reţeaua Penny s-a iniţiat retragerea tuturor loturilor de produse ,,Pipote de pui. Produs congelat. 500g.”, origine Polonia, EAN: 7896589533311, ca urmare a prezenţei Salmonella enteritidis la unele dintre loturile analizate.

,,Vă informăm că s-a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului menţionat mai sus, ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella enteritidis. Se recomandă persoanelor care au achiziţionat produsul din lotul menţionat mai sus să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în oricare magazin Profi. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată în comunicat.