Ping pong între CJ și Euronest

Discutii interminabile pe seama redeschiderii spitalului mobil de la Letcani. Costel Alexe a precizat ca proprietarul spitalului trebuie sa fie pregatit in orice moment pentru a reporni activitatea. De ieri au început procedurile pentru redeschiderea spitalului Mobil de la Lețcani. Echipa medicală de la Spitalul de Boli Infecțioase Iași este pregătită să intervină.

Costel Alexe a precizat că, Agenția Euronest trebuie să își asume răspunderea că unitatea modulară va funcționa corespunzător din punct de vedere tehnic.

Costel Alexe, președinte CJ Iași

„Eu cred astăzi ca și președinte al Consiliului Județean că spitalul Mobil de la Lețcani, el trebuie să corespundă din punct de vedere tehnic, iar Doamne ferește dacă situația o impune, el trebuie să fie pregătit. Acesta a fost și rolul întâlnirii pe care am avut-o la începutul săptămânii cu cei de la prefectură ISU, Euronest și Spitalul de Boli Infecțioase, în sensul în care proprietarul acestui spital, Euronest-ul trebuie să își asume că el corespunde din punct de vedere tehnic, iar discutia cu Florin Roșu, managerul și echipa medicală a fost că ei sunt pregătiți în orice moment să își reia activitatea la Lețcani

Spitalul de la Lețcani are 48 de paturi și în primă fază ar putea funcționa 18 dintre acestea.