Piatra Neamț, inima dansului sportiv mondial – Competiții de excepție, cu peste 800 de concurenți din întreaga lume

Pentru două zile, Piatra Neamț a devenit inima dansului sportiv mondial. În perioada 15-16 iunie, Sala Polivalentă din Piatra Neamț a fost locul în care grația și talentul s-au întâlnit, găzduind a V-a ediție a Piatra Open Championship și Cupa Moldovei la dans sportiv. Evenimentul a reunit aproximativ 800 de sportivi din întreaga lume, transformând orașul într-o adevărată capitală a dansului.

Asociația Club Sportiv “Ray’s Dance”, sub egida Federației Române de Dans Sportiv, a reușit să aducă la Piatra Neamț opt competiții internaționale: WDSF Junior 2 Standard și Latino, WDSF Youth Standard și Latino, WDSF Rising Stars Standard și Latino, WDSF International Open Standard și Latino Adult. Participarea a fost impresionantă, nu doar prin numărul sportivilor, dar și prin prezența a 60 de arbitri români și internaționali de renume.

Piatra Neamț, inima dansului sportiv mondial – Competiții de excepție, cu peste 800 de concurenți din întreaga lume

La deschiderea evenimentului a fost prezent domnul Vasile Gliga, președintele Federației Române de Dans Sportiv și vicepreședintele Federației Mondiale de Dans Sportiv, alături de Paul Adrian Moldovan, triplu campion mondial, care a arbitrat competiția. Alături de el, și Mirona Gliga, împreună cu partenerul său Roma Cificli, singurii campioni mondiali români la adulți show dance, au onorat competiția cu prezența lor. Pe ringul de dans au strălucit și campionii României la secțiunea Adulți Latino, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar.

Perechile finaliste de la categoria WDSF au fost recompensate cu premii în bani, iar toate perechile finaliste au primit medalii, diplome, cupe și cadouri, într-o competiție de înalt nivel care a creat o atmosferă vibrantă și plină de energie în Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *