Phoenix, un service mai aproape de clienți!

WhatsApp-Image-2022-08-12-at-18.04.02

Șoferii ieșeni sunt pretențioși în privința mașinilor proprii. Aceștia caută piese auto de calitate și mecanici de încredere. Situat pe Calea Chișinăului nr. 132, Phoenix Service Motors vine în întâmpinarea ieșenilor cu specialiști bine pregătiți, prețuri avantajoase și o comunicare onestă cu clienții.

Isabella V. – manager service Phoenix

„La noi se fac lucrurile pe etape. Adică, stabilim în service niște etape. Avem etapa 1, mașina intră la diagnoză, constatare. I se aduce la cunoștință clientului, dacă clientul este ok, luăm certificatul, facem copie de certificat și începem să întocmim un deviz. Caută, piesele în funcție de preferința clientului. Mai scumpe, mai puțin scumpe, calitate, raport, preț și așa mai departe. Mai recomandăm noi, în cazul în care clientul este nedumerit de anumite branduri. Îi facem un deviz, preț, manoperă și piese, cu amendamentul că pot interveni și alte lucruri pe parcurs, pentru că nimic nu este bătut în cuie.”

Phoenix Service Motors rezolva problemele sensibile ale mașinilor, de la reparații complexe ale motoarelor și cutiilor de viteze până la schimburi ale sistemelor de rulare și frânare. Mii de clienți au plecat mulțumiți după ce au apelat la serviciile oferite de Phoenix Service Motors.

Isabella V. – manager service Phoenix

„Pe noi ne reprezintă în primul rând rapiditatea. Mi-am găsit o echipă cu care să pot colabora. Noi nu suntem șefi și angajați, suntem mai mult o echipă. Am găsit oameni foarte stabili, oameni foarte doritori de muncă și oameni cu studii. Toți băieții mei au studii de mecanică. Maestrul electromecanic este chiar șeful de service. A autorizat service-ul, am autorizat șeful de service, am mers pe o legalitate, am făcut tot ce ține de siguranța lor, a mea și mai ales a clienților. Suntem mai aproape de client și la noi există un deviz care sună cam așa: Orice problemă are o rezolvare. Eu cu asta am plecat în bussine asta. Deci, una sau mai multe rezolvări, trebuie să o găsesc, nu se poate!”

Ai probleme cu mașina? Specialiștii de la Phoenix Motors te așteaptă în service, să-ți ofere o evaluare completă și soluția optima problemelor mașinii tale. Phoenix Service Motors, raport excelent, calitate, preț și mii de clienți multumiți!