Petru Movila: “Se poate realiza o centura a Iasului!”

Se strâng semnături pentru autostradă

Sharing is caring!

Semnarea contractului pentru finantarea proiectul de reabilitare a liniei de tramvai Doi Baieti-Dancu este un moment important si asteptat de ani de zile de locuitorii din Dancu si de toti cei care locuiesc mai departe, spre Holboca,Tomesti, Bosia, Golaiesti , dar si de toti iesenii.

Pentru a fi un proiect intreg este necesar ca odata cu reabilitarea liniei de tramvai sa fie asigurati banii si pentru asfaltarea corespunzatoare de-a lungul liniei de tramvai. De asemenea, cred ca, Consiliul Judetean Iasi trebuie sa aloce banii pentru drumul judetean care incepe de la rondul de tramvai din Dancu, spre comunele urmatoare , pana la Victoria si Sculeni.

Se poate realiza astfel o centura a Municipiului Iasi, de la Vama Sculeni spre Holboca, Tomesti si de acolo spre Albita sau Husi, Crasna, Bucuresti sau spre Bucium pe Sos. Trei Fantani (Drumul Hotilor) si alte directii. Va fi salvata circulatia de trafic greu prin Vulturi si Carlig si mai ales prin Iasi, C.A Rosetti-T. Vladimirescu, Calea Chisinaului, Str Bucium.

shares