Petru Movilă – presedinte PMP Iasi: „Ordonanta austeritatii trebuie retrasa si regandita in totalitate!”

City managerul Iasului, Petru Movila consideră că măsurile de austeritate ar trebui adaptate nevoilor și posibilităților romanilor.

„Ordonanta austeritatii trebuie retrasa si regandita in totalitate. Ordonanta este o lege impotriva romanilor. Sunt oprite pentru administratiile locale platile si activitatile care nu au legatura cu fondurile europene, insa proiectele finantate pe fonduri europene nu se pot realiza fara proiectele din responsabilitatea administratiilor locale realizate din bugete proprii, fie ca vorbim de utilitati, cai de acces, iluminat si altele. Conditiile privind limita de folosire a banilor cash sunt criminale in ceea ce priveste romanii. In mai mult de 60% din localitatile din România nu exista ATM-uri, POS-uri. Bancile au crescut automat comisioanele de operare.

Ma astept ca in timpul cel mai scurt sa se infiinteze o Agentie nationala care sa activeze prin tara sa inchirieze ATM -uri si POS-uri, la care oamenii si firmele sa si faca programari online.
Clar ca ordonanta trebuie retrasa, trebuie reglementat pe fiecare domeniu in parte si de asemenea sa fie eliminate toate aceste ” minuni” impotriva românilor”, a transmis acesta pe retelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *