Petru Movila: „De cand un director alungat pentru incompetenta de la Botosani este bun pentru Iasi?”

Foto_Petru_Movilă

Ce urmează pe scena politică?

Presedintele PSD Iasi nu doar ca nu vorbeste niciodata despre autostrada, despre spitalul regional de urgenta sau de soseaua de centura, dar inlatura sistematic iesenii din fruntea institutiilor noastre si aduce straini.

De cand un director alungat pentru incompetenta de la Botosani este bun pentru Iasi si apt pentru a conduce unul dintre cele mai mari si importante spitale din regiune, respectiv Spitalul de Copii „Sf. Maria”?!

Este intruchiparea sfidarii la adresa corpului medical si managerial din Iasi, venind cu manageri de spitale de oriunde din Moldova, in conditiile in care Iasul are un capital managerial si medical extrem de important. Este inacceptabil sa avem in decurs de cateva luni pusi manageri din alte judete la spitale. Este o jignire la adresa iesenilor.

Sunt profund ingrijorat ca cei din PSD Iasi, intr-o slugarnicie fara margini, de frica sa nu-si piarda posturile, nu au reactionat. Nu am nimic personal cu botosanenii, dar este inadecvat ca el sa vina cu un manager din alte zone si sa nu caute in spitalele iesene oameni competenti.
Maricel Popa ar fi in stare sa voteze si pentru stergerea Iasului de pe harta si comasarea lui cu alte judete.