Petru Movila acuza ca Oprisan rupe regionala de drumuri in doua. Presedintele CJ Vrancea anunta o eficienta mai mare

drdp iasi

Deputatul Petru Movilă anunţă că Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi va fi împărţită în două. Parlamentarul spune că acest lucru se va întâmpla pentru a satistface orgoliile şi ambiţiile baronului Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Movila sustine, intr-o postare pe Facebook, ca este de neacceptat o asemenea divizare.

“Doamna Dancilă şi Domnule Cuc, luaţi mâna de pe Iaşi! Domnule Popa, daţi-vă demisia! Este inacceptabil că PSD să împartă în două Regionala de drumuri Moldova, pentru a satisface mofturile politice şi setea de putere a baronului Oprişan. Voi protesta foarte energic şi hotărât. Pe lângă faptul că nu faceţi nimic pentru marele proiecte ale Iaşului, ne furaţi din instituţiile create cu dăruire, inteligenţă şi pricepere de către ieşeni. Regionala de poştă, Inspectoratul de stat în construcţii şi acum, Regionala de drumuri. Ruşine şi plecaţi acasă”, a scris Petru Movilă pe Facebook.

In replica, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a declarat pentru Stirile Tele M, ca reorganizarea Regionalei de Drumuri Moldova este o chestiune de eficienta in conditiile in care Directia de la Iasi este „un mamut” care nu reuseste sa rezolve problemele drumurilor din intreaga regiune.

Marian Oprisan, preşedinte Consiliul Judeţean Vrancea: “Singurul interes care ar putea exista intr-o asemenea reorganizare a Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale sau de infrastructura CNAIR-ului, este eficienta mai mare. Drumul de la Iasi pana la Galati sau la Braila e foarte lung. Este o chestiune de eficienta, dupa parerea mea. Directia Regionala de Drumuri Iasi este un mamut, este prea mare. Pana sa ajunga Directia de la Iasi sa mai faca drumuri nationale si prin Braila sau Vrancea, e mai greu, mai ales ca au fost serioase probleme in ultimii ani”.