Petru Movilă a fost reconfirmat

foto_Petru_Movilă

Cum se vede guvernarea de pe bancile opozitiei?

Ieri a avut loc la Iași conferința județeană de alegeri a conducerii Partidului Mișcarea Populară. Peste 500 de delegați din 78 de orașe și comune ale județului Iași au fost prezenti la centru. Pentru conducerea organizatiei au fost validate 27 de persoane.

Deputatul Petru Movilă a fost reconfirmat în funcția de președinte, iar deputatul Constantin Codreanu a fost ales primvicepreședinte. Consilierul județean Alin Aivănoaiei a fost votat în funcția de secretar general.

Deputatul Petru Movilă a declarat că principalele proiecte ale organizației PMP sunt finalizarea acțiunii de strângere de semnături pentru alegerea primarului din două tururi de scrutin.

De asemenea, Partidul Miscarea Populara Iași își propune să susțină proiecte importante pentru oras si nu numai: Autostrada Iași-Târgu Mureș, construcția șoselei de centură sau a Spitalului Regional de Urgențe.

Consolidarea dreptei politice, alături de PNL și USER, ca alternativă la Alianța PSD-ALDE este o alta prioritate a Partudului Miscarea Populara.