Petru Movila a anuntat candidatii PMP pentru alegerile locale

Sharing is caring!

Partidul Miscarea Populara filiala Iasi, a anuntat candidatul la Primaria municipiului Iasi. Din partea PMP Iasi va candida Dorina Isopescu, decanul Facultatii de Constructii si Instalatii, iar candidatul la Consiliul Judetean, va fi Petru Movila.

Candidatul PMP la Primaria Iasi, Dorina Isopescu a precizat ca Iasului ii lipsesc multe lucruri pentru a fi un oras european.

Dorina Isopescu, decan Facultatea de Constructii si Instalatii 

Nu avem foarte multe lucruri putem spune. Nu avem parcari, nu avem un trafic fluent, nu avem spitale corespunzatoare, nu avem unitati scolare de nivel European si sunt foarte multe lucruri pe care nu le avem.

Tot orasul si cetatenii orasului Iasi ar trebui sa simta ca traiesc intr-o comunitate de nivel European. Acesta este si motivul principal care m-a facut sa candidez pentru primaria municipiului Iasi. Faptul ca de atatia ani de zile ne luptam sa aducem proiecte in Iasi, sa realizam ceva pentru ca locuitorii municpiului Iasi sa se simta cu adevart locuitori ai unui oras european.

Petru Movila, candidat la Consiliul Judetean Iasi a subliniat ca mai multe proiecte necesare iesenilor au fost doar motiv de disputa politica. 

Petru Movila, presedinte PMP Iasi

Sunt proiecte care trebuiesc realizate impreuna de primar, de Consilul Local si Consiliul Judetean Iasi. Sunt proiecte care au fost balbaite pana acum, proiecte care au generat doar dispute politice si nu au generat decizii corecte pentru ieseni. Vorbim de cele 2 sosele de centura. Sunt proiecte care trebuie realizate in parteneriat intre primaria municpiului Iasi si Consiliului Judetean cu un beneficiu pentru toti iesenii, din pacate nu am avut aceasta colaborare, a fost o sabotare sistematica.

Petru Movila a mai precizat ca exista posibilitatea ca PMP Iasi sa contureze o alianta cu PNL Iasi pentru consiliile locale si Consiliul Judetean Iasi.  

shares