Petreceri de Halloween în cluburile din Iași

S-a dat startul petrecerilor de Halloween in cluburile din oras. Sărbătoarea de origine celtică are loc în noaptea de 31 octombrie, cand legenda spune ca ies toate spiritele rele iar ca să le alunge, oamenii se îmbracă în personaje fioroase.

Cluburile iesene s-au pregatit intens pentru aceasta noapte cu bauturi alese, muzica buna si multa distractie. Nici petrecerile pentru copii nu sunt mai prejos. Managerii cluburilor au pregatit special si zonele dedicate celor mici, pentru acestia fiind organizate ateliere de pictura, sculptura, momente artistice dar si candy bar-uri.

Pregatirile sunt in toi pentru petrecerea de Hallowen. Decorul este dedicat sarbatorii, iar muzica va fi pe placul studentilor, promit organizatorii. Distractia incepe la ora 22:00 si se va intinde pana in zori.

Virgil Gafița – Manager Master Club: „In aceasta seara de Halloween va asteptam cu o petrecere mai deosebita. Ca de obicei va fi distractie, băutură multă, fete frumoase si cei mai deosebiti studenti din Tudor se vor intalni aici. Ceea ce va pregatim va fi o surpriza, petrecerea va incepe la ora 22 si cred ca merită să ne revedem în locație„.

Si bauturile sunt pe alese, in ton cu sarbatoarea. Nici petrecerile pentru copii nu sunt mai prejos. Decorul este de poveste, iar activitatile pe măsură.

Oana Popescu – Manager Master Kids: „Avem mai multe momente pentru copii, moment de dans cu jocuri, concursuri dar si ateliere creative. Atelier de pictat dovlecei, atelier de figurine de ipsos si atelier de sculptat dovlecei. Cei mici sunt incantati sa participe la activitatile acestea si am ales ce e mai placut pentru ei din toate activitatile noastre„.

Petrecerea celor mici va incepe de la ora 18, iar organizatorii îi așteaptă cu dulciuri si cu momente artistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *