Petrecere în stil american, organizată pentru prima dată la Iași!

Sharing is caring!

Peste 100 de tineri, pasionati de calatoriile in jurul lumii, s-au distrat pe acorduri muzicale o noapte intreaga. Rumoarea si luminile din New York, recunoscut ca fiind orasul care nu doarme niciodata, s-au oglindit perfect in evenimentul organizat la un club exclusivist din oras.

Cei prezenti la petrecerea in stil american utilizeaza singura aplicatie de telefonie mobila, prin care pot fi gasite vacante in jurul lumii la preturi foarte bune. Prin intermediul aplicatiei Dream Trips pot fi rezervate zboruri, cazare la hoteluri si croaziere si pot fi inchiriate si masini pe perioada vacantelor de vis. Cu ajutorul aplicatiei, utilizatorii gasesc si localuri, restaurante, sali de fitness sau alte spatii de relaxare, pe timpul calatoriilor din jurul lumii.

Dream Trips este cea mai puternica aplicatie de calatorii folosita la nivel global cu peste 3 milioane de membri la nivel global. Peste 30 de mii de utilizatori din Romania au beneficiat de tarife exclusiviste in diverse locatii din Europa, Asia, America sau Africa.

shares