Petrecere în familia Asociației „Glasul Vieții” a parintelui Dan Damaschin

A doua zi de Paste a fost sarbatorita cum se cuvine in cadrul Asociatiei Glasul Vietii. Muzica, dans, mancare si voie buna. Cadrul a fost unul de poveste, in linistea paduri din localitatea Poaia cu Cetate care se afla la 20 de km de Iasi. Petrecerea a fost organizata in scop caritabil pentru cei peste 10 mii de copii care au nevoie de hainute noi pentru a merge la scoala.

Au rasunat rasete ieri dupa amiaza in Padurea Barnova din Poiana cu Cetate. Artisti ieseni de seama au canta si dansat alaturi de invitati, toate pentru fapte bune. Din cei peste 10 mii de copilasi din cadrul Asociatiei, 3700 mai au nevoie de hainute, incaltaminte si lucruri de igiena pentru a merge cum se cuvine la scoala.

Dan Damaschin – președinte Asociația „Glasul Vietii”

„De fapt nu cred ca este un mod mai frumos de a simti uniti si cu bucurie, decat acesta unde iata oameni de aproape si de departe au venit sa traiasca in lumina, in bucurie si in darnicie aceasta zi minunata. Avem aici bucate bune pregatite de masterchef-ul nostru, cu fasole si costita, aperitive, bautura mancare, tot ce este mai bun, in asa fel incat toata lumea sa se simta bine si artisti de cea mai buna calitate.”

Toti cei prezenti la eveniment au venit pentru a le oferi o mana de ajutor copilasilor nevoiasi din cadrul Asociatiei „Glasul Vieții”.

Virginia – invitată

„Pentru ce ati venit?

I: Din dragoste, din dragoste pentru aproapele, din tot sufletul meu. Il iubesc pe parintele Damaschin pentru tot ce face, pentru cei 10 mii si ceva de copii, nu stiu numarul … Sunt foarte emotionata. Inteleg durerea acestor copii, mai mult decat orcine pe lume si din tot sufletul meu ma rog bunului Dumnezeu sa traiesc multi ani sa-i pot ajuta. Uitati, am doua perechi de adidadsi care merg singuri si mai vreau. Colectia 2020 – 2024. Am urcat pe Meteora prima si toti ma intrebau cum am reusit, ca ma plang de tija, de suruburi, am niste papuci umblareti singuri, cu suflet si binecuvantare.”

Cei interesati sa doneze pot intra pe site ul Asociatiei Glasul Vietii unde pot alege un copilasi din lista, iar cu doar 400 de lei îi pot achizitiona hainute, incaltamaminte si mancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *