Petrecere de Ziua Copilului la Galati

ziua copilului

Parcul de lângă Consiliul Judeţean Galaţi a fost cucerit de peste 500 de copii, care au venit la petrecerea organizată cu ocazia Zilei Copilului. La eveniment au fost animatori, echipe de face-painting, magicieni şi echipele de robotică de la Sophia Science şi Byte Force CNVA, echipe cu rezultate deosebite la competiţiile naţionale şi internaţionale. Astfel, cei mici au putut să vadă cum se construieşte şi funcţionează un robot.

“Astăzi, în parcul de lângă Consiliul Judeţean Galaţi, ne-a zâmbit copilăria. Cei mici s-au jucat pe tobogan, au desenat pe asfalt, au cântat şi dansat cu animatorii prezenţi la eveniment, s-au transformat in eroii preferaţi cu ajutorul echipei de pictură pe faţă, au descoperit lumea roboţilor, au mâncat îngheţată şi ne-au adus aminte tuturor de magia copilăriei. Au râs mult şi s-au distrat. Au fost fericiţi, iar asta contează cel mai mult. La mulţi ani, copii frumoși!”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Județean Galaţi.

Copiii au primit dulciuri, îngheţată, cărți de colorat și baloane. La petrecere au fost prezenţi şi copii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, dar și de la Fundația Familia.  Petrecerea copiilor a fost organizată de către Consiliul Judeţean Galaţi şi Centrul Europe Direct Galaţi.