Petrecere cu miliardari la Castelul Bran. Elon Musk și Angelina Jolie vor petrece Halloween-ul în România

62299222

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, fondatorul Tesla și, de vineri, șeful Twitter, ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată, de Halloween, cu miliardari și vedete de la Hollywood.

Printre invitați s-ar afla actrițele Angelina Jolie și Julia Sandstrom, dar și un alt miliardar, Peter Thiel, fondatorul Pay Pal. Unii dintre invitați au ajuns deja la noi în țară dar asupra întregului eveniment planează o umbră de mister.

Există informații potrivit cărora la Castelul Bran ar urma sa ajungă multimiliardarul Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, dar și actrițele Angelina Jolie și Julia Sandstrom.

De altfel, aceasta din urmă este singura care a confirmat, prin două postări pe Instagram, că se află în România. În prima postare a filmat camera hotelului din București, unde a fost cazată vineri noapte, iar în a doua, din elicopter, Castelul Bran și împrejurimile, cu titlul „ținutul vampirilor”.

Alături de Elon Musk este anunțată și prezența altor persoane importante din anturajul său cum ar fi Peter Thiel, fondatorul PayPal.

O parte dintre invitați au ajuns deja în România, dar Elon Musk va ateriza duminică. Duminică, de altfel, va avea loc și petrecerea. Castelul a fost închiriat pentru noaptea de duminică spre luni, când americanii sărbătoresc Halloween-ul. Invitații vor ajunge la castel seara, pe întuneric, pentru că nu doresc să fie văzuți.