Peste un milion de euro pentru extinderea digitalizării transportului public sucevean

Primăria Municipiului Suceava continuă să investească în digitalizarea sistemului de transport public de călători. Recent a fost publicat pe SEAP un anunț de participare pentru o licitație deschisă privind furnizarea de echipamente ITS în cadrul proiectului „Sistem inteligent de planificare a călătoriilor cu transportul public în Municipiul Suceava”.

În cadrul contractului se vor furniza următoarele produse: 13 Automate de vânzare bilete; 8 Panouri de informare călători; 18 Sisteme de comunicații. Contractul implică, pe lângă livrare, și serviciile de montare, instalare, punere în functiune și instruire. Contractul însă nu este pe loturi, prin urmare, nu se vor formula oferte separate pentru automate de bilete, panouri de informare și sisteme de comunicații, ci o singură ofertă pentru toate acestea. Desigur, oferta va fi detaliată conform procedurilor specifice.

Valoarea maximală estimată a contractului este de 5.056.902,5 lei fără TVA, dar există posibilitatea ca valoarea care va fi contractată la finalul licitației să fie semnificativ mai scăzută, cel puțin dacă avem în vedere că 80% din criteriul de punctare al ofertelor depuse va ține cont de componenta financiară. Cât despre termenul de livrare, acesta a fost stabilit la maxim 8 luni, dar punctarea nu se va face la ofertele cu termen mai mic de 6 luni „pentru a nu distorsiona rezultatul procedurii”. Proiectul respectiv este finanțat prin PNRR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *