Peste 30 terenuri ce depasesc 1 milion de euro scoase la vanzare in Iasi

Sharing is caring!

Cel mai scump teren din zona Iasului costa 12 milioane de euro si este amplasat langa Carrefour Era. O agentie imobiliara vinde 121.000 mp cu PUZ aprobat si utilitati precum curent electric, gaz, apa, canalizare.

Tot prin intermediul unei agentii este vanduta si o suprafata de 65.000 mp in vecinatate de Selgros. In anunt, se mentioneaza ca zona se preteaza unui proiect rezidential sau centru comercial. Si pretul este unul pe masura, 6.5 milioane de euro.

O casa de insolventa scoate la licitatie Hala Turnatorie de fonta din cadrul Combinatului de Utilaj Greu şi terenul aferent, o suprafata de 63.755 mp. Pretul se ridica la 5.8 milioane de euro. Aceeasi administrator judiciar scoate la licitatie si Hala Mecanica Grea si 55.000 metri patrati de teren, la pretul de 4,3 milioane de euro.

Cu 5 milioane de euro se vinde si o suprafata de 50.000 mp in zona Metro Arabesque. Terenul este intravilan dar nu este racordat la utilitati.

36 hectare de teren in zona Bucium au fost scoase la vanzare cu suma de 4 milioane de euro. Terenul se vinde ca intreg dar vanzatorul nu exclude si o parcelare pe loturi mari.

Cu 300 euro metrul patrat se vinde si o suprafata de 12.000 mp in zona Pacurari – Moara de Foc. Terenul beneficiaza de toate utilitatile zonei, care sunt racordate chiar pe proprietate si este pretabil pentru dezvoltare mixta, atat spatii comerciale cat si locuinte colective. Pretul este de 3,6 milioane de euro.

2.2 milioane de euro, fara TVA cere un proprietar pentru un teren de 4476 metri patrati situat intre cladirea Gelsor si pasajul Octav Bancila. In anuntul de vanzare se mentioneaza ca terenul are acea mai buna posibilitate de dezvoltare din vestul orasului datorita locatiei si se preteaza pentru constructie ansamblu birouri, locuinte, spatii comerciale, spatii prestari servicii.

Alte terenuri scumpe se vand in Dacia, Copou (Aleea Sadoveanu), Strada Sf. Lazar, langa Cimitirul Evreiesc, in zona Moara de Vant, Bulevardul Socola, Bulevardul CA Rosetti.

shares