Peste 3.000 de băcăuani legitimați de polițiști în ultimele 48 de ore

politia-605x

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău împreună cu reprezentanţii celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne dar şi alături de reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii de control, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, continuă  activitățile de verificare a modului în care se respectă măsurile impuse în perioada stării de alertă.

În ultimele 48 de ore, au fost desfăşurate acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri dar şi în mijloacele de transport în comun, acţiuni la care au participat peste 450 de forţe de ordine.

În cadrul activităţilor au fost legitimate peste 3000 de persoane, iar dintre acestea un număr de 258 de persoane au fost identificate că nu respectă măsurile de proteţie individuală.

De asemenea, au fost verificate peste 600 de obiective şi peste 650 de mijloace de transport fiind identificate 263 de situaţii de nerespectare a măsurilor dispuse pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, situaţii sancţionate în conformitate cu prevederile legale, respectiv avertismente şi amenzi în valoare de 20 250 lei.