Peste 2,3 kilograme de canabis gasita de DIICOT la 5 traficanti din Suceava

Polițiștii BCCO Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Suceava, au documentat activitatea infracțională a 5 persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din investigațiile efectuate a rezultat că, în perioada ianuarie-februarie 2024, persoanele cercetate ar fi deținut, intermediat și comercializat direct, cantități de canabis și rezină de canabis (drog de risc), către consumatori din județul Suceava.

Astfel, la data de 19 februarie, au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate aproximativ 2,3 kilograme drog de risc (canabis și rezină de canabis), obiecte purtătoare de urme de substanță, grindere, cântare electronice, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava au dispus reținerea celor 5 persoane, pentru 24 de ore. Ieri, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava au formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a trei dintre persoane și au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de alta.

La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a dispus arestarea preventivă a două persoane și cea a controlului judiciar, față de a treia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *