Peste 100 de copii și bunici din satele vrâncene au primit în aceste zile daruri de la polițiști

politie-avarie.png

foto: bucovinanews

Tradiția continuă iar pentru al șaselea an consecutiv, mobilizarea polițiștilor în campania “Zâmbete pentru copiii și bunicii din sate” a adus zâmbete pe chipurile a peste 100 de copii și bunici la care Moș Crăciun poate nu a reușit să ajungă până anul acesta.

Ca în fiecare an, în holul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea sau holul lui Moș Crăciun (cum îi spunem noi) s-au pregătit cadouri pentru cei mici și bunici, pentru ca Moș Crăciun să ajungă astfel la cât mai multe case unde, poate nu a ajuns niciodată.

Sumele strânse în urma ultimei campanii de donare sânge a polițiștilor, pachete pregătite alături de familiile lor sau jucării cumpărate de colegi, toate au devenit surprizele din sacul Moșului.

“Dar din dar se face Rai!” – Colegilor noștri din cadrul Secției 6 Poliție Rurală li s-au alăturat enoriașii Parohiei ,,Sfântul Apostol Andrei” din Focșani, prin preotul paroh Dănilă Răzvan. Astfel, bunici singuri și copii din comunele Nănești, Vulturu, Tătăranu și Bălești au primit aproape 200 de pachete cu alimente de bază și dulciuri, îmbrăcăminte și încălțăminte, dar ceea ce e mai important: speranță.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești s-au mobilizat în această misiune de suflet și au reușit să ajungă cu daruri la 5 familii din satele Gura Caliței, Plopu, Rașca și Gugești.

Polițiștii din Odobești au ajuns încărcați cu pachete la copii și bunici din orașul Odobești și Vizantea, pentru ca spiritul Crăciunului să aducă fericire și pe chipurile celor cărora soarta nu le-a surâs. Nu au lipsit brazii de Crăciun și ornamentele specifice, oferite cu drag de polițiști.