Peste 1.000 masini vechi din Iasi vor fi casate prin programul Rabla Local

Persoanele fizice care s-au înscris în Programul privind casarea autovehiculelor uzate (Rabla Local) și se regăsesc în lista transmisă de Administrația Fondului pentru Mediu vor lua la cunoștință și pune în aplicare procedura internă a Primăriei Municipiului Iași.

Prin intermediul Programului Rabla Local vor fi eliminate din circulație 1.042 de autoturisme poluante din Municipiul Iași, mai vechi de 15 ani și cu norma de poluare Euro 3 şi / sau inferioară, iar proprietarii acestora vor primi câte 3.000 de lei. La nivel național numărul beneficiarilor acestui program este de circa 30.000.

Cei 1.042 de beneficiari din Municipiul Iași vor fi anunțați prin e-mail de faptul că au fost declarați admiși de către Administrația Fondului pentru Mediu.

După depunerea documentelor beneficiarii acceptați vor fi invitați la sediul Primăriei Municipiului Iași pentru încheierea contractelor de finanțare.

Doar după încheierea contractelor de finanțare beneficiarii vor casa autovehiculele și le vor radia din circulație. Transmiterea adeverinței de dezmembrare și dovada radierii din circulație se va face de către beneficiar în termen de 30 zile de la încheierea contractului.

Plata stimulentului de 3.000 de lei se va face în termen de 30 zile de la transmiterea adeverinței de dezmembrare și a dovezii radierii din circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *