Persoană inconștientă după ce a fost lovită de o piatră în Cheile Bicazului. Zona greu accesibilă pentru salvatori. Se intervine cu elicopterul SMURD

În urmă cu puțin timp salvamontiștii au fost anunțați că o persoană este inconștientă după ce a fost lovită de o piatră în zona Cheile Bicazului. Intervenție de urgență.

Persoană accidentată grav în Cheile Bicazului după ce o piatră ar fi căzut și ar fi lovit-o. Momentan, salvamontiștii încearcă să ajungă la victimă care este inconștientă.

La ora 11:25, prin apel la 112 a fost anunțat faptul că o persoană a fost lovită de o piatră într-o zonă greu accesibilă din Cheile Bicazului.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Salvamont Neamț și Harghita, SVSU Bicaz Chei, SAJ Bicaz și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM).
Primele informații primite au transmis faptul că persoana este în state de inconștiență, astfel fiind solicitat și un elicopter SMURD.
Forțele de intervenție au acționat pentru coborârea unui bărbat pentru a putea fi preluat de echipajul SMURD TIM în vederea transportului la elicopter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *