Permise ridicate la trecerile peste calea ferata

Sharing is caring!

Zeci de permise de conducere, ridicate in mai putin de doua ore. Soferii au devenit pietoni pentru urmatoarele trei luni de zile, dupa ce au fortat culoarea rosie de la trecerile peste calea ferata. Politia Rutiera a facut razie in intregul judet, intr-o actiune desfasurata la nivel national.

Nu a respectat semnalele acustice si luminoase si a trecut printre bariere la BJATM. Fapta a fost filmata cu camera video, va rog luati masurile legale”, atentioneaza un politist prin statie.

La Iasi, in mai putin de doua ore, agentii de la Politia Rutiera au ridicat cel putin 20 de permise de conducere. Una dintre cele mai cunoscute zone din Iasi este cea de la BJATM, unde conducatorii pot ajunge din cartierul Alexandru cel Bun spre bulevardul Canta.

“Din aceasta locatie, saptamanal, politistii de la Rutiera ridica zeci de permise de conducere. Soferii raman fara carnet pentru ca incalca mai multe reguli de circulatie, nu respecta semnalele acustice si luminoase si trec printre bariere coborate”, a spus de la fata locului, Madalina Cront, reporter Tele M.

Timp de trei luni de zile, din momentul in care a fost sanctionat, un sofer nu mai are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

Beatrice Romanescu, purt de cuv IPJ Iasi: “La actiune au participat aproximativ 70 de politisti de la Biroul Rutier, Serviciul de Ordine Publica si Trasporturi Feroviare Iasi. Acestia au actionat pentru respectarea regulilor de circulatie, in special a celor care privesc trecerea la nivel cu calea ferata”.

La actiunea Politiei Rutiere au participat 70 de agenti, insotiti de colegii de la Politia Transporturi Feroviare.

 

shares